ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

  • Т. М. Ніщенко
Ключові слова: персонал, управління персоналом, аграрне підприємство, продуктивність праці

Анотація

У статті обґрунтовано необхідність врахування
соціально-економічних та освітньо-кваліфікаційних
факторів підвищення продуктивності праці з метою
ефективного використання персоналу на підприємс-
твах аграрної галузі. Розглянуто систему управління
персоналом як складний механізм, між елементами
якого існує тісний і нерозривний взаємозв’язок. Наве-
дено основні складові структури управління персона-
лом в аграрному підприємстві. Особлива увага звер-
тається на забезпечення ефективної професійної
віддачі висококваліфікованих працівників.

The article substantiates the need to consider socio-economic and educational qualification factors increased productivity for the effective use of personnel in enterprises of the agricultural sector. The system of personnel management as a complex mechanism between elements of which there is a close and indissoluble relationship. The basic structure of the components of human resource management in the agricultural enterprise. Particular attention is paid to providing effective professional impact of highly skilled workers.

Опубліковано
2014-06-26
Як цитувати
Ніщенко, Т. М. (2014). ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ. Scientific Progress & Innovations, (2), 189-192. https://doi.org/10.31210/visnyk2014.02.40
Розділ
СТОРІНКА МОЛОДОГО ВЧЕНОГО